Optiker i Viborg med et internationalt udvalg

Vi ønsker at være din foretrukne optiker i Viborg

Oplev vores store udvalg af briller

Hos Ho & Huuse Optik stræber vi efter at give ekstraordinær service og tilbyde et omfattende udvalg af designerbriller fra førende designere i Danmark og internationalt. Vores mål er at sikre, at hver kunde får en personlig og tilfredsstillende oplevelse, når de vælger os som deres optiker i Viborg.

Som optiker i Viborg tilpasser vi vores kollektioner, så de afspejler de nyeste trends og samtidig kan opfylde dine ønsker og behov.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som din optiker i Viborg, bedes du udfylde vores kontaktformular. Vi vil derefter kontakte dig med et uforpligtende tilbud.

Hvad kan vi tilbyde dig som optiker i Viborg?

En af vores kernekompetencer er at have dig som kunde i centrum. Når du vælger os, som din optiker i Viborg, vil du blive betjent af den samme optiker gennem hele processen, fra den indledende synstest til levering af dine færdige briller.

Vi benytter den nyeste teknologi til både synstest samt opmåling af dit glas og stel, hvilket sikrer, at dine nye briller passer perfekt til lige netop dig.

Hos os finder du et bredt udvalg af brillemærker og stilarter, så du altid kan finde det sæt briller, der opfylder dine synskrav og komplementerer dit personlige udseende. Vi ønsker at sikre dig både kvalitet og stil.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig som optiker i Viborg? Kontakt os i dag på telefon 73 70 78 30 eller skriv til os på mail butik@hooghuuseoptik.dk.

Vi står klar til at tage en personlig samtale om dine ønsker og behov, uanset om det er tid til en ny synstest, eller du ønsker at udforske vores nyeste kollektioner af briller.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket