Synstest i Viborg udføres af erfarne optikere

Vi hjælper dig med din synstest i Viborg

Hvad er en synstest?

Hos Ho & Huuse optik bliver din synstest taget af erfarne optikere. Synstesten kan afsløre, om du har behov for hjælp til dit syn. Vores optikere bruger den nyeste teknologi, så du er i sikre hænder under testen.

En synstest er hverken ubehagelig eller smertefuld, når du først er i gang. Vi tester for forskellige ting, som blandt andet kan omfatte samsyn, bygningsfejl, grå stær samt andre tilstande.

Synstesten er gratis, så hvis du har brug for en synstest i Viborg, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 73 70 78 30 for en uforpligtende snak om dine behov.

Rådgivning fra start til slut

En synstest kan være en stor beslutning. Derfor starter vi altid med en samtale om, hvordan du bruger dine øjne i hverdagen. Vi spørger ind til dit arbejde, dine fritidsaktiviteter, sportsinteresser og eventuelle symptomer som hovedpine eller øjenproblemer.

På baggrund af denne samtale kan vi anbefale den bedste løsning for dig, hvad enten det indebærer briller, kontaktlinser eller en anden form for synskorrektion.

Vi tager os god tid under din synsprøve for at give dig tryghed og sammen sikre, at dit syn er i de bedste hænder. Ved at forstå din situation kan vi planlægge dit synstest forløb fra start til slut.

Vi anbefaler, at du får tjekket dit syn mindst hvert andet år for at sikre, at det forbliver optimalt. Hos os får du en personlig rådgivning, der opfylder dine behov, næste gang du skal have lavet en synstest i Viborg.

Hvad er værd at vide?

Synet ændrer sig hele livet, hvilket betyder, at selvom du ser skarpt i dine yngre år, vil der ske ændringer med synet, når du bliver ældre. Ved regelmæssige synsprøver, kan du opdage om du har almindeligt forekommende synsproblemer.

Som en vigtig del af synsprøven vil vi stille dig en række spørgsmål om arbejdsmiljø, læsevaner, øjenproblemer eller hovedpine. Baseret på dine svar og resultaterne af prøven, vil du modtage forslag til løsninger på eventuelle synsproblemer.

Tag kontakt til os for en synstest i Viborg

Har du behov for at få tjekket, om dit syn er i orden? Tag en synstest i Viborg hos os, sammen kan vi optimere dit syn så godt som muligt. Kontakt os på telefon 73 70 78 30, send en e-mail butik@hooghuuseoptik.dk, eller udfyld vores kontaktformular.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket