Solbriller

Solbriller anbefaler vi til alle. De er med til at udtrykke din stil og type på samme måde som smykker og ure.

Vi har solbriller til både mænd og kvinder i forskellige prisgrupper. Der er til både sport og fritid, det klassiske, til bilen, ferien – så kig ind i butikken og se vores flotte udvalg.

Mærker som Tom Ford, Jimmy Choo, Moscot, Ray ban, James Ay m.fl. Alle briller kan laves både med og uden styrke.

Vi ser på form, design, kvalitet og pris, når vi håndplukker vores solbriller til butikken.

Vil du være anonym, diva, klassisk, retro eller sporty – så finder vi det, som passer til dig.

Vi har lækre solbriller i mange prisklasser.

Som med brillestel – har vi solbrillemærker – som ikke findes andre steder i byen.

Vi må ikke glemme, at Solbriller har en utrolig vigtig funktion.

Vi har solbriller uden styrke, men kan lave lige den styrke som du har brug for i dine solbriller. Enkeltstyrke, flerstyrke, glidende overgang og meget mere. Vi ser også på, hvilke behov og anvendelsesmuligheder du skal bruge dine solbriller til. Om det er til ski, surfing, bilkørsel, fiskeri eller cafebesøg – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Solbriller kan have mange forskellige typer glas og farve. Det er vigtigt, at du finder den glasfarve og funktion, som du har brug for. Så får du mere glæde af din solbrille.

Fotokromiske glas

Fotokromiske glas også kaldet farveskiftende glas. Her skifter glasset automatisk farve og bliver mørkere, når der er mere sollys. Dvs. at glasset er gennemsigtigt, når du er inde, men så snart du går ud – vil det tage farve efter, hvor meget lys der er udenfor. Som oftest er det UV, der får glasset til at skifte farve. Man skal dog være opmærksom på, at der kan være en mindre reaktionstid, før glasset igen bliver klart, når du går indendøre igen.

Gule eller orange glas øger de varme kontraster, når der ikke er så meget sollys. De er gode i tåge eller tusmørke. De bruges også, når du køre bil i mørke.

Polaroid glas er det bedste, hvis du vil fjerne generende refleksioner. Det er oplagt at vælge denne type glas, hvis du dyrker vandsport eller fiskeri.

Brune glas giver en varm tone. Denne farve øger kontrasterne i naturen. Den blokerer også blåt lys. Brun kan bruges allround.

Grå glas er kølige og balancerende toner. Disse kan få øjnene til at slappe mere af og bevare farveopfattelsen. De grå glas bruges ofte til løb, cykling eller bilkørsel.

Grønne glas er kølige og nedtoner blåt lys samtidig med, at det bevarer farverne. De grønne er mere alsidige og kan bruges i mange forskellige situationer.

Blå solbrilleglas nedsætter kontrasterne.

Rød/rosa glas giver et specielt udtryk til dine solbriller. De er dog ikke mørke nok til solen. De forbedrer kontrasterne hvis der er dårligt lysforhold.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket