Kontaktlinser

Kontaktlinser

Har du overvejet om kontaktlinser er noget for dig? Hvilke kontaktlinser skal man vælge? Vi står klar til at hjælpe dig. Alle har en linsetype, der passer dem bedst. Vi har stort set alle typer kontaktlinser. Bløde, hårde, endagslinser, månedslinser, linser med flerstyrke og til bygningsfejl.

Endagslinser: her får du en ny linse på hver dag. De skal ikke renses.

14-dags/ månedslinser: er en linse, du må bruge i flere dage, men den kræver rens. Nogle linser må man sove med. Dog med den anbefaling at man tager dem ud ind imellem.

Linser til bygningsfejl: De laves som både endagslinser, 14-dags og månedslinser.

Flerstyrkelinser: Der findes løsninger, som de fleste mennesker, kan bruge, når de har behov for både at kunne se langt og læse med forskellige styrker. Lidt ligesom en brille med glidende overgang. Denne type linse kræver tilvænning.

Kontaktlinser kan beskytte mod pollenallergi. Endagslinser reducerer symptomerne. Flere undersøgelser viser, at fugtafgivende kontaktlinser giver det bedste resultat.

Moderne kontaktlinser udløser en smule fugt, når der blinkes med øjet. På den måde beskyttes og renses øjet løbende, og symptomerne på pollenallergi reduceres. 14-dags og månedslinser kan også beskytte, men man skal være meget omhyggelig med at få renset linserne og vasket hænder, hvis ikke man vil risikere, at linserne ophober pollen og affaldsstoffer fra dag til dag. Vi instruerer dig grundigt i håndtering af linserne, inden du får dem med hjem på prøve.

Du skal regne med, at instruktionen tager tid – så det vil være en investering. Der findes mange linsetyper, mærker og materialer. Det er meget forskelligt hvilken linse, vi sammen finder frem til, er den bedste. Du kan få kontaktlinser på abonnement eller kontant efter, hvor mange du har behov for. Vi forhandler også diverse væsker til kontaktlinser.

Hvis du vælger en løsning med kontaktlinser på abonnement, opretter vi abonnementet igennem Resurs Bank. Det er helt uden renter og gebyrer.

Vi er autoriserede kontaktlinseoptikere med stor erfaring. Vi finder de kontaktlinser, som passer til den enkelte kunde. Om det er linser, du skal bruge på fuld tid, til sport eller fritid. Om du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl eller brug for flerstyrke linser, som du kan læse med. Så kan du gratis prøve linser i 10 dage. Vi tilbyder også formfaste linser og natlinser.

Natlinser er en formfast linse, som man sover med om natten. Den holder hornhinden i facon, så du kan klare en dag uden linser eller briller. Det er klinisk bevist, at denne type linse nedsætter udviklingen af nærsynethed. Det kan være et alternativ til laserkirurgi. Hvis man fortryder, stopper man blot med linserne, så vil styrken falde tilbage til det oprindelige.

Vi tager en snak, om hvilke behov og ønsker du har, under en gratis synsprøve.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket