Lokal brillebutik i Viborg med kunden i fokus

Oplev ekstraordinær service hos os som din foretrukne brillebutik

Professionelle fagfolk hos din lokale brillebutik i Viborg

Vi ønsker at give dig som kunde den bedste oplevelse, når du besøger vores brillebutik i Viborg. Derfor videreuddanner vi os løbende for at opretholde den højeste faglighed inden for synspleje.

Som kunde hos os vil du blive betjent af den samme ekspedient igennem hele processen, så du kan være sikker på at få hjælp af en, der allerede er inde i din sag.

Vi ønsker at være din foretrukne brillebutik i Viborg, hvilket vi stræber efter ved at tilbyde personlig rådgivning og yde ekstraordinær service til alle vores kunder.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi som din brillebutik i Viborg kan tilbyde, så ring til os på telefon 73 70 78 30, og lad os tage en snak om dine næste briller.

Bredt udvalg af danske og internationale briller

Hos Ho & Huuse tilbyder vi et tilpasset og bredt udvalg af designerbriller fra de førende designere i Danmark såvel som internationalt.

Vi sammensætter selv vores sortiment, hvilket betyder, at du kan finde unikke briller hos os, som ikke er tilgængelige andre steder. Dette giver dig mulighed for at finde de briller, der passer perfekt til dig og opfylder dine synskrav samt komplementerer dit udseende.

Valget af nye briller er en meget personlig beslutning. Som din lokale brillebutik i Viborg vil vi sikre, at du får den helt rette løsning, som vil forbedre dit syn.

Skal vi hjælpe med dine nye briller?

Hvis du ønsker et par nye briller, så kom ned i vores brillebutik i Viborg, og lad os sammen tage en snak om dine behov for et bedre syn.

Kontakt os på telefon 73 70 78 30, skriv til os via e-mail butik@hooghuuseoptik.dk, eller udfyld vores kontaktformular.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket