På udkig efter briller i Viborg – så er det os, du skal besøge

Vi har et stort udvalg – til både børn og voksne. De skal passe til dig og dine behov, så du har lyst til at tage dem på hver dag.

Vi lægger vægt på kundernes personlighed – vi kan ind imellem skubbe til din personlige grænse, når vi har ideer til, hvilke briller som kunne passe helt perfekt til dig.

Vi lytter til vores kunders ønsker og bruger denne inspiration, når vi er på messe eller køber brillestel ind til butikken

Om det er første gang, du skal have briller, eller om du har briller i forvejen. Hos Ho & Huuse Optik er vi gode til at finde de helt rigtige briller og glas til dig, så dine behov bliver opfyldt. Man behøver ikke gå på kompromis, hverken med brillestel eller glaskvalitet.

Der findes mange forskellige mærker og producenter, som alle tilbyder briller i mange faconer, former, farver og kvaliteter.

Vi har mange stilarter, farver og ikke mindst priser.

Vi håndplukker selv vores brillestel og solbriller, dvs. vi har et unikt udvalg. Vi har fokus på kvalitet og håndværk. I butikken findes der et udvalg af brillemærker, som ikke ellers findes i Viborg og omegn.

Se vores mange mærker her på hjemmesiden og besøg os i butikken for at se de mange modeller.

Vi sætter god tid af til kunderne, så vi kan finde de helt rigtige briller, der både passer i hovedfacon, stil, komfort, farve og pasform.

Hos os finder du de nyeste tendenser og design indenfor brillestel.

Flere gange om året tager vi på messe for at samle inspiration og indkøbe de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser.

Leverandører kommer på besøg i butikken, hvor vi håndplukker de bedste modeller. Vi lægger vægt på farver og facon.

Vi forsøger, at den sammen brille ikke kommer i butikken igen, så det er unikt, det kunden vælger.

Signalværdi

Hvilket signal skal dine briller sende? Brillerne sender et signal om, hvem man er – de skal passe til ens personlighed. Skal brillerne ændre eller forstærke noget i dit ansigt? – alt dette er meget afhængig af, hvilket design du vælger.

Vi ser ind imellem briller, der ikke passer til personens ansigt eller personlighed.

Et forkert brillestel kan skyldes, at brillerne er gamle og ikke passer til ens personlige udtryk mere. Det kan være, man har skiftet stil eller har fået forkert rådgivning.

Det kan være svært at overskue et brillevalg som forbruger. Alene i vores butik er der over 500 stel at vælge imellem, og briller er meget individuelle.

Tre ting er meget afgørende, når man skal finde det perfekte stel:

 • Stellet skal komplementere ens ansigtsform.
 • Farven på stellet skal passe til ens hår, hud og øjenfarve.
 • Stellet skal passe til ens personlighed.

Det er en god ide at trække på optikerens eller brillestylistens viden om farver og stil. Om du tænker noget i stil med Clark Kent, når han ikke lige er Supermand, Thomas Blachman, Johnny Depp, Elton John, naboen eller hende som sidder i supermarkedet med de smarte briller. Så er vi klar til at hjælpe dig, så vi finder lige netop din stil.

Stellet kan f.eks. løfte kindbenene. Har man flotte blå øjne, kan det være en fordel med et stel, hvor farven er blå eller en anden kølig farve indgår – da det sætter ekstra fokus på øjenfarven.

Da brillen har en stor betydning – kan det være en fordel at have flere par briller at skifte imellem. Så man f.eks. kan sende et cool og forretningsmæssigt signal på arbejdet og et afslappet signal i fritiden.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket