Dansk Design

Vi værner om dansk design og kvalitet – Kig ind i forretningen og lad dig inspirere

Lindberg

Udforsk vores verden af originalt dansk brilledesign og find dit næste par prisvindende håndlavede titaniumbriller her.

Hos LINDBERG sætter vi altid en ære i at vælge det rigtige materiale til vores briller. Titanium er et af de mest geniale naturlige grundstoffer, som besidder unikke egenskaber. Titanium er ultralet, fleksibelt, holdbart, allergivenligt og ikke-ætsende. Se mere på lindberg.com

Ørgreen

Ørgreen Optics er et globalt brillemærke født og baseret i København. Fra vores håndlavede stel til vores flagskibsbutik med fuld service, vi nærmer os kunsten at brillere holistisk med fokus på kundepleje og overlegen kvalitet.

I vores jagt på det bedste stræber vi efter at opbygge et fællesskab af producenter, leverandører og kunder, der vælger at tro på kvalitet som grundlaget for godt design. Se mere på orgreenoptics.com

James Ay

James Ay af et univers af solbriller, som er skabt ud fra tanken om, at når man tager et par på, befinder man sig i et øjeblik og en tilstand, hvor solen varmer ens sind og letter ens hjerte. Følelsen af solens stråler, giver brændstof til vores liv og nærer kreativiteten i os.

Prego

Vi er PREGO. Måske har du tidligere kendt os som Frands Jensen. Lige siden begyndelsen af PREGOs rejse har innovation og bæredygtighed været på vores dagsorden. Vi arbejder direkte med producenterne, så du er sikret briller, der er lavet under ordentlige forhold og i god kvalitet. Foruden at give dig kvalitetsbriller, der holder, vil vi gerne hjælpe socialt og bidrage til mennesker i hele verdens levestandard. Og så vil vi gøre vores til at gøre den verden, som du og vi lever i, mere bæredygtig.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket