Briller i Viborg hos din lokale optiker

Vælg os som din foretrukne optiker når du skal bruge briller i Viborg

Find dine perfekte briller hos os

Hos os finder du et stort udvalg af briller i Viborg for både børn og voksne. Det er vigtigt for os, at dine briller passer perfekt til dit syn og din stil, så du føler at du kan bruge dem hver dag uden besvær.

Som optiker i Viborg vælger vi selv briller og stel. Det gør, at vi har et unikt udvalg hvor der er fokus på kvalitet. I butikken kan du finde briller der passer til dine behov.

Personlig tilpasning og rådgivning af briller i Viborg

Vi lytter til dine ønsker om forskellige farver og faconer og lader dem inspirere os, når vi deltager i messer og vælger nye brillestel til vores butik i Viborg.

Udforsk vores sortiment af mærker her på hjemmesiden, eller besøg os direkte i butikken for at se vores mange modeller. Næste gang, når du skal have briller i Viborg, står vi klar til at hjælpe.

Hvad fortæller dine briller om dig?

Brillerne er mere end blot et hjælpemiddel til et bedre syn; de er et udtryk for din identitet og skal matche din personlighed. Overvejer du, om dine briller skal understrege eller ændre noget ved dit udseende?

Kontakt os på telefon 73 70 78 30 for en samtale om dine næste briller.

Vi kan hjælpe dig med dine næste briller i Viborg, der passer perfekt til din stil. Med over 500 stel at vælge imellem i vores butik kan det være en udfordring at finde det rette par, der afspejler både dig og din personlighed.

Når du skal vælge det perfekte stel, er tre faktorer essentielle:

 • stellet skal komplementere din ansigtsform
 • farven på stellet skal harmonere med din hudtone, hårfarve og øjenfarve
 • stellet skal afspejle din personlighed

Når du skal vælge de rette briller i Viborg, kan det være en god ide at drage fordel af vores optikere og brillestylister, da vi har indsigt i både farver og trends.

Det rette stel kan fremhæve dine kindben og gøre dine øjne mere iøjnefaldende med den passende farve. Med et bredt udvalg af brillestel giver vi dig muligheden for at have flere par briller, så du kan tilpasse dem til enhver lejlighed og ethvert behov.

Besøg os næste gang du skal have briller i Viborg

Som din lokale optiker er vi klar til at rådgive dig, når du skal have nye briller, så du får det optimale syn.

Hvis du har spørgsmål, inden du besøger os, kan du ringe til os på telefon 73 70 78 30, sende en e-mail til butik@hooghuuseoptik.dk, eller udfylde vores kontaktformular.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket