Solbriller og sport

Solbriller og sport

Vi er gode til at lave sportsbriller – så mangler du en brille, til når du cykler, spiller golf, sejler, løber eller står på ski, så finder vi den helt rigtige brille og funktion til dig. Brillerne er designet, så de tager højde for den enkelte sportsgren.

Sportsbriller er for alle. Fra den unge løber til den midaldrende mand/kvinde, der hopper på racercyklen en gang om ugen. Sportsbriller er populære, da de beskytter mod solens stråler, støv, vind, insekter, grene og andre ting, så alle kan få en god motionsoplevelse.

Det kan være svært at overskue området som almindelig motionist. Man skal som udgangspunkt se på:

Sportsbrillen skal sidde så tæt på hovedet som muligt uden at genere.
Stænger og næseklemme skal sikre, at brillerne sidder fast på hovedet – så de ikke hopper og danser, når man bevæger sig.
De må gerne være lette – jo lettere jo bedre.
Ofte er sportsglas lavet af polycarbonat – det er ti gange så holdbart som almindelig plastik eller glas. Dette gør, at glasset ikke kan splintres – så man kan få det i øjet, skulle man være uheldig.

Det kan være en fordel at vælge en brille med udskiftelige glas, så man kan skifte efter vejret, alt efter om der er høj sol eller gråvejr. Man kan også med fordel vælge farveskiftende glas, så brillen selv justere efter lyset. På den måde får man det optimale ud af sine sportsbriller.

Vi laver sportsbriller med styrke, som passer til dig. Kom ind i butikken og hør hvilke muligheder du har. Så står vi klar til at hjælpe dig.

Åbningstider

Kom gerne ned og besøg os i butikken.
– Se her hvornår vi har åbent.

 • Mandag
  10:00 - 17:30
 • Tirsdag
  10:00 - 17:30
 • Onsdag
  10:00 - 17:30
 • Torsdag
  10:00 - 17:30
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket